Aan de slag dag

Geef je website een kickstart, een dag

De eerste keer

Ga jij voor het eerst aan de slag met sys? Stel je het steeds uit? Weet je niet waar je moet beginnen?

Ervaring

Heb je al wel wat ervaring maar merk je dat je niet toekomt aan een dag echt aan je website werken? Heb je te veel vragen tussendoor waardoor het niet opschiet?

Veel ervaring

Wil je al weken beginnen aan die ene pagina of die online training maar komt er elke keer iets tussendoor waardoor je het uitstelt?

Reacties van deelnemers

Na een dag lang onder begeleiding aan hun website gewerkt te hebben

Ik vond het een hele fijne dag. Doordat ik direct vragen kon stellen over de dingen die ik wilde doen kon ik heel snel stappen maken. Het werkt inspirerend om samen zo te werken op zo'n dag. En de focus is veel hoger dan wanneer ik alleen aan mijn site werk.
Jacklyn Van der Vijver
Super veel geleerd weer, toegepast en uitgewerkt in mijn site.Dankzij support van Shiva, die deze dag begeleidt heeft en super waardevolle tips en informatie gedeeld heeft, weer flink wat meters gemaakt. En ook Maarten en Vanessa, Jordi en Victor op de achtergrond. Dank jullie wel kanjers! De Aan De Slag Dag is zeker waardevol!
Dorcas van der Smissen
Een LIVE dag om aan je website te werken. Wát een uitkomst! Ik ben al 8 maanden SYS-er maar bleef, ondanks het duidelijke concept en de support maar aanhikken om écht te starten met mijn site. En guess what, in een halve dag is ie nu zo goed als klaar. Heb ik nieuwe features ontdekt en helemaal "in the mood" om te GAAN! En wat een leuke mensen zijn jullie toch! SYS Team: BEDANKT!
Mariska de Vries
Ik heb het een erg goede dag gevonden. Het resultaat was was ik hoopte en meer dan dat. Ik ga de komende tijd verder met wat ik heb geleerd. Helemaal op schema. Heel fijn.
Ien Verrips

Aan de slag dag

Exclusief voor SYS members
67
  • Onder begeleiding van het SYS team.
  • Aan de slag van 10:00 tot 16:00 uur.
  • Meerdere data beschikbaaar.
  • Op SYS kantoor in Leiden

Veel gestelde vragen

We starten om 10:00 en eindigen om 16:00 uur. 

De dag vind plaats in Leiden. Het adres is: 
Schipholweg 87, Leiden
Betaald pakeren voor de deur (€2/uur)

Best bereikbaar met OV, 4 min lopen van Leiden Centraal. 

Je moet het volgende meenemen: 

Je laptop met lader en oortjes. 
Opschrijfboekje met pen.
Je eigen lunchpakketje.
En veel vragen!

Dat ligt helemaal aan jezelf! Het is de bedoeling dat jij aan de slag gaan en dat jij met vragen komt. Hoeveel je leert ligt dus bij jou. 

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform