Nummer 2 van de top 100 bestverkochte boeken in managementboek.nl

Reserveer jouw exemplaar van het boek Websites met Resultaat

Ontdekt de strategieën en tips die écht werken!

Stappenplan, tips en strategieën die je veel meer klanten opleveren!

Het #2 bijna bestseller boek: Websites met Resultaat

Wat dit boek jou oplevert:

Hoe je klanten krijgt via je website

We delen strategieën die ons én andere vele klanten oplevert!

Hoe je hoger komt in Google

Inclusief een interview met dé SEO expert van de Yoast plugin.

Hoe je van bezoeker naar klant gaat

Hiermee behaal je meer resultaat met minder moeite!

Gratis verzending binnen Nederland!

" De kwaliteit van je communicatie bepaalt je resultaat. Maarten en Vanessa helpen met dit boek om je online communicatie te optimaliseren. "

Michael Pylarzcyk 
Europe's #1 Mindset Coach
michaelboek

Waar mag het boek naartoe?

Je ontvangt binnen twee werkdagen thuis

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Boek: Websites met Resultaat  × 1 20,00
Subtotaal 20,00
9% BTW 1,80
Totaal 21,80
  • Selecteer je bank

WilcoDeKreij

" Praktisch en resultaatgericht, zeker een aanrader! Mooi om te zien hoe jullie zoveel kennis en tips in een overzichtelijk stappenplan hebben gezet. "

Wilco de Krey
Founder UpViral & Connectio
Dit boek leest makkelijk, de tips zijn helder, overzichtelijk en goed te implementeren, ook voor iemand met weinig technische kennis zoals ik. Ik heb lange tijd opgezien tegen het maken van mijn website. Dankzij de tips van Maarten en Vanessa kreeg ik er echt zin in. Een aanrader voor iedereen die wil weten hoe je een goede website kan maken!
Dorcas vd Smissen
Life Essential Academy
De psychologische inzichten van Vanessa, gecombineerd met de technische know-how van Maarten maken dit boek een must-have voor elke ondernemer die serieus met zijn website aan de slag wil. Het is ze gelukt om in kraakheldere taal alle essentiële stappen voor een goede website in 50 tips te verwerken. Well done!
Freerk Lap
Online Video Academy
Ga je een weekend je weg... en dan heb je totaal 21 bestellingen! Kosten van het weekend hebben we eruit 😀🌴❤
Henri Cooiman
Binnen één weekend meer dan 1.000 euro omzet via mijn website. Jullie zijn fantastisch. Natuurlijk wil iedereen met jullie werken. Jullie zijn the best!
Paulene Mason
Healthy Mom aan Huis
17 beoordelingen met een gemiddelde van 5 sterren
Mijn complimenten, het ziet er super goed uit! Of je nu een beginner of een gevorderde bent, je kunt gemakkelijk één van de strategieën kiezen om je op te focussen. Soms had ik tijdens het lezen het gevoel ‘ooh, dit is zó veel werk’, maar door de verschillende stappen blijft het toch overzichtelijk. Het leest prettig weg en de voorbeelden zijn het leukst, daardoor wordt alles snel duidelijk. Ik krijg gelijk zin om aan de slag te gaan!
Iris Schlagwein
Ruim je leven op
Vandaag besteld = dinsdag in huis!
Vanmorgen een blog gedeeld via mijn nieuwe website op Facebook. En hoppa ik krijg zojuist mijn eerste bestelling/ klant voor mijn online programma. Yihaaa! Its Working!
Anouk Soute
Anouk Soute
Maarten en Vanessa hebben een droom van mij in vervulling laten gaan. Mijn website zo geoptimaliseerd dat die site ervoor zorgde dat mijn nieuwe Business School binnen twee weken meer dan 100 klanten had.
Carolien van de Kamp
Business School
Wauw, wat een superhelder boek! Heel compleet en duidelijk uitgelegd. Ik kan gelijk weer aan de slag met mijn website en heb 1000 nieuwe ideeën. Gelukkig hebben jullie ook veel tips gegeven om ze goed uit te kunnen voeren. Ik begrijp nu steeds beter hoe ik het beste mijn website kan inrichten en begin het zelfs leuk te vinden!
Karlijn Jacobs
Slow Living
Deze twee auteurs vullen elkaar perfect aan waardoor er van verschillende kanten naar een website gekeken wordt. Heldere uitleg en meteen vertaalbaar naar je eigen site. Waar altijd wel iets te ontdekken valt wat beter kan of...mmm..toch niet zo handig is. Dank Maarten en Vanessa!
Ted Daamen
Easyvideomarketing

Reserveer snel jouw boek!

En ga ook voor een Website met Resultaat

Ga aan de slag met de strategieën en tips die écht werken!