Wie ken jij die SYS Platform nodig heeft?

Ontvang supertoffe cadeaus!

Ken je een ondernemer die worstelt met zijn/haar website? Die geen resultaat met zijn/haar website haalt? Die processen nog handmatig uitvoert? En voor wie het SYS Platform uitstekend past? Raad ze SYS aan met jouw unieke referral link. Deze link vind jij terug op jouw dashboard. Lees hier de spelregels.

Voor elke persoon die via jou SYS-er wordt, ontvang een €50 bol.com cadeaukaart. Daar kun je kopen wat je maar wilt. Bijvoorbeeld alles wat je als (online) ondernemer goed kunt gebruiken. Van een bluetooth oortjes tot een gloednieuwe laptop.

Ook leuk om te weten: degene die SYS-er wordt via jou ontvangt de online training ‘website met resultaat’!

€ 50 bol.com cadeaukaart

Op Bol.Com kun je van alles kopen. Een goed boek om te lezen. Een laptop om goed mee te werken. Een camera om je online training mee op te nemen. Maar ook gewoon een spelletje of iets voor het huishouden. 

Voor elke nieuwe SYS-er die ji aanbrengt geven we je een € 50 cadeaukaart van bol.com

Studiolamp

Maak je online training nog beter met deze softboxen. Wees niet meer afhankelijk van de huidige belichting en neem jouw video’s op elk moment van de dag op! 

Prijs € 42 p/s
Benodigde referrals: 1

Blue Microfoon

Deze microfoon komt je waarschijnlijk bekend voor. Maarten & Vanessa gebruiken deze microfoon voor hun webinars en online trainingen. 

Prijs € 60
Benodigde referrals: 2

Logitech Webcam

Maarten & Vanessa raden deze webcam aan! Hun webinars en online trainingen zijn hiermee opgenomen. Het is de beste webcam die er is. Ook goed voor webinars. 

Prijs € 65
Benodigde referrals: 2

Samsung 24'' Beeldscherm

We raden altijd aan om met een tweede scherm te werken als je met de website bezig bent. Met dit HD scherm verbetert jouw werkervaring naar het volgende niveau! 

Prijs € 132
Benodigde referrals: 3

Apple Earpods

Deze draadloze oordopjes kan je urenlang van jouw audio genieten. Of je nou een online training aan het kijken bent, belt met je klanten of gewoon lekker geniet van een muziekje. Deze draadloze oordopje zijn een must! 

Prijs € 159
Benodigde referrals: 4

Apple Ipad

Waar je de Apple iPad ook voor gebruikt, hij is ideaal. Je kunt aan je online bedrijf werken, maar ook lekker games spelen. 

Prijs € 389
Benodigde referrals: 8

Snelle Asus laptop

Kan jij wel een gloednieuwe laptop gebruiken die snel presteert? Dan is deze prijs echt voor jou! Met deze laptop regel jij al jouw zaken supersnel en gemakkelijk. 

Prijs € 849
Benodigde referrals: 17

Spelregels:

Elke SYS member heeft zijn persoonlijke link waarmee je SYS kunt aanraden aan je netwerk. Deze persoonlijke link kun je vinden op je dashboard in je website. Dit is enkel wanneer je website online staat. Zie je de link niet? Stuur dan gerust een mail.

De persoonlijke link deel je met jouw netwerk. Op deze pagina kan diegene zich aanmelden voor een gratis online training. Of diegene kan een afspraak met ons inplannen. Of direct SYS aanschaffen.

Per nieuwe SYS-er ontvang je 1 cadeaukaart van €50. Op deze pagina vind je suggesties waar je de cadeaukaart voor kunt gebruiken. 

Wanneer de persoon SYS-er wordt, heeft diegene 14 dagen garantie. Beslist hij/zij na deze periode door te gaan met SYS, dan sturen we jou een mail met de cadeaukaart. Het kan zo zijn dat je dit pas ontvangt na een maand nadat de nieuwe SYS-er is gestart.

SYS Platform draait op SYS PlatformSYS Platform